• Producent overkappingen geheel op maat!
 • Vragen? Bel +31 628390081
 • Engelseweg 181, 5705 AD
  Helmond, Nederland
 • Stuur ons een email via
  info@opmaatverandas.nl
 • Openingstijden
  Ma-Za: 9:00 - 18:00

Over ons

Wilt u zoveel mogelijk gebruik maken van uw terras?

Ook tijdens minder ideale weersomstandigheden? Heeft u simpelweg een extra leef- of rookruimte nodig, of wilt u ook in koude winterdagen van deze extra ruimte genieten? Dan bent u op het juiste adres bij OPMAAT Veranda’s, wij stellen uw terrasoverkapping wensen op prijs. Bij ons kunt u prachtige terrasoverkappingen kopen, en volledig op maat maken.

Een kunststof of aluminium terrasoverkapping met glas of een volledig glazen terrasoverkapping

Een mooie overkapping van aluminium en glas op uw terras. Aan uw huis of los daarvan. Wilt u de prijzen van een prachtige aluminium terrasoverkapping van glas weten of wellicht zelfs een geheel glazen overkapping, vraag hier rechts dan een offerte aan zodat wij u een prijs kunnen sturen. Ook maken wij prachtige uitschuifbare terrasoverkappingen. Deze schuifbare overkappingen zijn ook in alle soorten en maten te kopen en te laten plaatsen.

Voordelen van een terrasoverkapping op maat kopen

Een terrasoverkapping kopen en maken of veranda vergroot uw woongenot het hele jaar door. Zo geniet u langer van het buitenleven en uw kostbare tuinmeubelen en kussens staan ten alle tijden lekker droog onder een terrasoverkapping op maat. Ook met regenweer geniet u nog van het buitenleven en in de herfst en winter kunt u lekker droog van binnen naar buiten. Kortom, door een overkapping te kopen, heeft u een sieraad aan uw woning en in de tuin en maakt van uw terras en/of tuin het meest geliefde plekje van uw huis.

Wij produceren onze producten in onze eigen fabriek. Zo maken wij gebruik van hoogwaardig Europees aluminium en gekwalificeerde coating.

Iedere veranda wordt geleverd met minimaal 5 jaar garantie. Ook bieden wij een uitgebreid aanbod van accessoires; van verlichting, glazen wanden en zonwering tot en met buitenverwarming.

Awesome Image
Wij bieden de goedkoopste veranda's van Nederland

Waarom zou u voor ons kiezen?

Met een veranda of een terrasoverkapping brengt u buiten en binnen samen. Zo kunt u het hele jaar van uw tuin genieten. Met de ruime keuze in veranda's bent u bij ons aan het juiste adres. Door de vele mogelijkheden en op maat gemaakte overkappingen vindt u altijd een passende oplossing. Zo kunt u ook voor een afgesloten veranda kiezen waardoor u ook bij een koude winteravond met een heater op de veranda kunt zitten.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
 • +15 JAAR ERVARING
 • VAKWERK OP MAAT
 • GEGARANDEERDE KWALITEIT
 • ONDERHOUDSARME MATERIAAL

Goedkoopste Veranda's van Nederland

Wij ontwerpen, leveren en bouwen uw veranda gratis op maat met onze ontwerpers en montageteams.
+31 6 283 900 81 of Contact